Boodschappenlijstje (4 personen)

  • 1 ui, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook, fijngehakt
  • vijf tomaten, in stukjes
  • potje indiase currypasta
  • 300 gram spinazie
  • 1 blik linzen
  • 4 hard gekookte eieren
  • 1 zak rosti (vriezer)
  • evt champignons meebakken

En dan?

Fruit de ui met de knoflook en voeg daar de tomaten aan toe. Even bakken totdat ze zacht worden. Voeg hier 1 – 2 eetlepels indiase curry pasta aan toe. Laat dit even meebakken en voeg de spinazie toe. Laat de spinazie een beetje slinken. Voeg de linzen toe. Laat nog 5 minuten pruttelen en doe het in een ovenschaal. Doe er de rosti overheen en zet een half uur in de oven. Laatste 10 minuten even de grill erbij aan voor een bruine korst.

Lekker met een frisse komkommersalade.

Eet smakelijk!