Benodigdheden:

  • 1 pakje monchou (100 gram)Nutella Cheesecake
  • 3-5 eetlepels Nutella
  • 35 gr boter
  • 75 gram biscuits
  • 1-2 eetlepels suiker
  • cacaopoeder
  • kleine springvorm, 15 cm doorsnee ong.

 

 

En dan ? 

Verkruimel de biscuits (tip doe ze in een plastic zak en ga er met een deelroller overheen). Meng met gesmolten boter en 1-2 eetlepels Nutella.

Bekleed de bodem van de ingevette springvorm met ongeveer de helft van het mengsel.

Meng de monchou met 2-3 eetlepels Nutella, wat suiker en een beetje cacaopoeder. Goed doorroeren. Proeven of je ’t zoet genoeg vindt. Indien gereed, smeer het uit over de bodem. Aftoppen met de rest van het koekmengsel.

Zet het nu 2 tot 3 uur weg in de koelkast.